Helaas hebben we geen cadeaubonnen beschikbaar voor het lease van een auto maar kunnen we u wel helpen het beste merk hiervoor te kiezen waar u kunt leasen tegen scherpe prijzen. Een van deze merken is Peugeot die deze keer fantastische aanbiedingen heeft op alle modellen. Een Peugeot lease is dan ook helemaal niet moeilijk en dit merk heeft voor iedereen wel een leuk wagentje in huis. Zo kunnen de vlotte meiden al beginnen met een super 108 Acces die al voor € 169 euro per maand kunt leasen of de stoere kerels die graag iets meer willen kunnen er terecht voor een 3008 SUV bijvoorbeeld.

De actie die Peugeot op dit moment heeft lopen is “Lease nu en betaal vanaf de volgende maand” waardoor u dus uw auto mee naar huis kunt nemen en pas vanaf de volgende maand begint te betalen. Dit merk is geschikt voor zowel private als operational lease en inclusief zakelijke lease en waar u lang plezier van kunt hebben. U kunt nu alvast uw maandelijks bedrag en jaarlijkse kilometers berekenen zodat uw precies weet wat u per maand gaat betalen om een van deze auto´s te kunnen rijden. Daarnaast mag u bij Peugeot uw auto na afloop van de leaseperiode de auto inruilen voor een ander model of een nieuwe wagen en uw pakket behouden, ook dat is dus weer een pluspunt bij dit merk. Ga een kijkje nemen en verwen uzelf met een van deze fantastische wagens waar we zeker van zijn dat u er geen spijt van zal hebben.

Een andere optie die wij kunnen aanbevelen voor een Peugeot lease is een shortlease aan te gaan zodat u de auto eerst voor een paar weken of maanden kunt gebruiken en bekijken of deze u bevalt alvorens een contract te tekenen voor een langere periode. Zo kunt u dan op uw gemak bekijken of de wagen aan uw behoeften voldoet.