Wij hebben ervoor gezorgd de Quapi cadeaubonnen voor u in huis te hebben met een aantrekkelijke korting van 5% op alle kinderkleding. Om het nieuwe seizoen alvast in huis te halen hebben we met Quapi deze overeenkomst voor u kunnen bereiken. U kunt zoveel cadeaubonnen bestellen of cadeau geven als u wilt en bij iedere cadeaubon zit een korting van 5% procent voor het totaal bedrag van uw aankoop bij de kinderkleding van Quapi.

Ga direct naar “CADEAUBONNEN” en bestel één of meerdere Quapi cadeaubonnen. Wilt u liever een gepersonaliseerde cadeaubon van Quapi? Dat kan ook ga dan naar “EIGEN ONTWERP” en zet uw eigen cadeaubon in elkaar u dient hier wel het bedrag in te vullen alvorens op de knop “BESTEL” te drukken. De cadeaubonnen kunnen direct bij Quapi omgewisseld worden en zijn een jaar geldig vanaf de datum van aankoop. De cadeaubon kan niet worden gebruikt met andere acties of sales.

Quapi brengt tweemaal per jaar deze cadeaubonnen uit dit is gedurende de laatste drie weken van de zomermaanden en de laatste twee weken van de wintermaanden wees er dus snel bij om van deze actie te kunnen profiteren voordat het voorbij is. U kunt bij Quapi terecht voor jongens en meisjes kinderkleding en zowel voor newborn, baby´s, kleuters en peuters evenals jongens, meisjes en tieners. Naast de kinderkleding heeft Quapi ook superleuke schoenen en sneakers, backpacken en allerlei accessoires die uitstekend te combineren zijn met alle outfits. Bovendien zijn de kledingstukken heerlijk zacht, kleurvast en krimpvrij, reden temeer dus om van deze actie te profiteren. Alles verkrijgbaar bij Amazingkids.nl